Menetelmät

Katumuspilleri

         Raskaudenkeskeytys, määritelty ns. ”jälkiehkäisynä” teollisuus tuote. Todellisuudessa se pyrkii estämään hedelmöitetyn munasolun kehittymistä (eli ihmisen elämän alkuvaiheen olemassaoloa, lääkkeen ominaisuuden mukaan) kohdussa, näin estäen uuden ihmiselämän kehittymistä. Haittavaikutukset voivat olla erittäin haitallisia äidille, joka voi aiheuttaa pysyvää steriliteettia.

◦ RU 486

        Katumuspilleri vaikuttaa ensimmäisen 9 raskausviikkojen aikana, tappen sikiön ja tuoden muita haitallisia sivuvaikutuksia, (enintään 44 päivää)  ”tappajalle” eli äidille. Vaarana on saada vakavaa verenvuotoa, sydänkohtauksia, verihyytymiä ja aivohalvauksia. Se aiheuttaa myös teräviä supistuksia kolme päivää tai enemmän, prostaglandiinien vaikutuksesta.

Imuabortti

      Imuabortti tehdään 6-12 raskausviikon välillä. Se tapahtuu sijoittamalla putki kohdunkaulaan (Kohdun sisäänkäynti), johon on liitetty tehokas imuri, joka tuhoaa itse sikiön, kun se poistaa sitä. Sitten istukka ja muut ”jäänteet” leikataan paloiksi ja erotetaan kohdun seinistä käyttäen kaavina tai kaarevaa veistä. Lähes 95% aborteistä tehdään tällä tavalla. Usein näkyy selkeästi tunnistettavia ruumiinosia.

◦ kaavinta

         Kaavinnassa kohdunkaula levennetään useilla välineillä, joiden avulla saadaan kaavin matriisiin. Tämän jälkeen leikataan sikiö paloiksi ja kaavitaan kohdun seiniä. Usein nainen vuotaa vuolaasti tämän aikana.”Prosessin” jälkeen, avustaja kerää sikiön osia ja varmistaa, että sisään ei ole jäänyt ”muita kohdunsisäistä materiaalia”, joka voisi aiheuttaa infektion.

◦ Esterilet (kohdunsisäisen ehkäisy)

      Myydään ehkäisyvälineenä  ja kuten ”Katumus pilleri” se tuhoaa hedelmöityneen munasolun, joka on abortti.

◦ Hysterotomia tai keisarileikkaus:

         Suoritetaan raskauden viimeisten kolmen kuukauden aikana, edellyttää kohdun avaamista vatsan läpi jolloin poistatetaan sikiö (joka selviäisi hengityskoneessa) ja erityisesti tapetaan tai jätetään kuolemaan.

◦ Kemiallinen Abortti prostaglandiineilla:

      Käytetään erityisesti raskauden jälkipuoliskolla, toimenpiteessä käytetään voimakkaita kemikaaleja, jotka aiheuttavat kohdun supistelua, mikä hylkii sikiön. Supistukset ovat niin voimakkaita, että on  sikiöiltä voi irrota pää aineen vaikutuksesta. Haittavaikutuksina äiti voi saada  jopa sydänpysähdyksen.

◦ fysiologista suolaliuosta:

      Käytetään raskauden neljännellä kuulla, kun sikiön on ympärillä riittävästi lapsivettä. Neula asetetaan äidin vatsan läpi poistamalla osa istukasta, jolloin lapsivesi korvataan suolalioksella. Sikiö nielee myrkkyä ja reagoi kovin nytkähtelyihin ja kouristuksin, kun myrkyttää kirjaimellisesti polttaa sikiön hengiltä yli tunnin ajan. Toimenpiteestä n. 24 tunnin kuluttua syntyy lapsi kuolleena, mutta usein vauva syntyy elävänä ja jätetään kuolemaan. Yhdysvalloissa osa näistä lapsista on säilynyt hengissä sairaalan henkilökunnan avulla ja myöhemmin adoptoitu.

◦Osittainen Syntymä

      Raskauden loppuvaiheessa, toiminnan harjoittaja vetää vauvan alaosan ulos ja jättää vauvan pään sisälle äidin kehon (siis teknisesti, ei ole syntynyt).  Abortin toimittaja tekee pienen viillon vauvan pää takaraivoon, jonne työnnetään katetri, jolla imetään vauvan aivot pois, kun vauva on kuollut se poistetaan kokonaisena äidin kehosta.

Advertisement
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: