yhteystiedot

oikeuselamaan(at)gmail.com

Oikeus elämään on apologeettinen ja tunnustukseton ei-kaupallinen organisaatio luotu estäkseen aborttien korrosiivinen eteneminen Suomessa ja Euroopassa.

Mielestämme oikeus elämään on perimmäinen ihmisoikeus ja puolustamme erityisesti oikeutta syntymään.

Oikeus Elämään, luonnollisesti on aborttia vastaan, se ei kuitenkaan ole mikään antiaborttiryhmä vaan pro-elämä. Tämä tarkoittaa, että meidän ensisijainen tehtävä on puolustaa elämää.

Emme usko, että taistelu elämän puolesta on niitä ihmisiä vastaan, jotka ovat tehneet aborttia. On meidän toiminta-alueen ja kykyjen ulkopuolella tuomita ihmisiä. Tästä huolimatta, tuomitsemme itse abortin, alhaisena tekona, jonka täytyy saada loppumaan.

Olemme vakuuttuneita siitä, että taistelu elämän puolesta, lisää taistelua mahdollisuuksien puolesta, niin vanhemmille, kuin lapsille. Siksi myös yksi ensisijaisista tehtävistämme on tukea apua tarvitsevia ihmisiä, ennen ja synnytyksen jälkeen.

Tiedämme myöskin, että yksi suurimmista johtavista ongelmista aborttiin on tiedon puute. Siksi, meillä Oikeus Elämässä ensisijainen tehtävämme on korkeasti kasvatusomainen ja tiedonomainen.

Sinun avullasi, voimme muuttaa monta elämää.


Advertisement
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: